Sponsor een kind

Door kindsponsoring geef je toekomst en hoop aan een kwetsbaar kind dat opgroeit in armoede en nood.

Start met kindsponsoring en bied een kind christelijk onderwijs, maaltijden en betere levensomstandigheden. Als kindsponsor maak je echt het verschil in het leven van jouw sponsorkind én het gezin waarin hij of zij opgroeit.

Klik op 1 van de foto’s of neem contact met ons op om de sponsoring op gang te zetten. Natuurlijk kunnen wij, indien gewenst, ook een kind voor je uitzoeken. Vanaf 32,50 euro per maand kun jij ons helpen dit werk te doen.

De sponsorkinderen

Sponsor nu een kind

Vanuit het sponsorprogramma ontvangt ieder kind zorg. Onze aanvullende fondsen (kerstfonds, fonds medische zorg / voedsel en noodfonds) zijn er voor wanneer er specifieke hulp geboden moet worden aan zowel gesponsorde als niet-gesponsorde kinderen en / of de gezinnen waarin zij opgroeien.

Als sponsor heb je de mogelijkheid om met jouw sponsorkind te schrijven. Dit kan online via jouw eigen sponsorpagina. 1 x per 2 jaar ontvang je een actuele foto van jouw sponsorkind.

Aanvullende fondsen (zelf te kiezen bedrag per jaar):

  • Kerstfonds
  • Fonds medische zorg / voedsel
  • Noodfonds

Veelgestelde vragen

Wil je graag een kind sponsoren, maar is het hierboven genoemde bedrag een probleem voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Ben je al donateur van Hart voor Burkina en wil je dit omzetten naar kindsponsoring? Neem dan contact met ons op via info@hartvoorburkina.nl of 06-34120456. Gelden die binnen komen via ‘donateurschap’ worden o.a. gebruikt voor de kinderen die al wel in het project opgenomen zijn maar nog geen sponsor hebben, de aanvullende fondsen en de ondersteuning aan evangelisatie.