Help mee!

Uw hulp is meer dan welkom! Alleen samen kunnen wij dit werk voort blijven zetten onder zowel kinderen als volwassenen in Burkina Faso.

Hoe kunt u ons helpen?

U kunt heel direct helpen om ons werk te steunen, in gebed en in gaven. Ook een kleine gift maakt veel verschil voor het werk in Burkina Faso. 

U kunt ons werk financieel ondersteunen door een kind te sponsoren ( zie de pagina ‘Sponsor een kind’ ) , maar u kunt ook partner worden door een door uzelf te bepalen periodiek bedrag over te maken naar NL96INGB0396040853 t.n.v. Stichting Hart voor Burkina ( Anbi-erkend ). Eenmalig een gift overmaken is natuurlijk ook een mogelijkheid.

U kunt ook doneren doormiddel van het scannen van deze Givt QR-code:

Heeft u een bedrijf en wilt u businesspartner worden van Hart voor Burkina, door ons werk structureel financieel te ondersteunen met een door u zelf te bepalen bedrag? Dat zou meer dan geweldig zijn! Meldt u zich dan even aan bij Alice de Ruiter, via alice@hartvoorburkina.nl . Indien gewenst kunnen wij uw logo en naam op onze website plaatsen.

Bent u aangesloten bij bijvoorbeeld een vereniging, organisatie, kerk of school en wilt u ons werk ondersteunen door het organiseren van een sponsorloop, een wandeltocht, een zendingscollecte of iets geheel anders? Ook dat kan. Mocht u hulp nodig hebben hierbij, denken wij graag met u mee. Uiteraard zijn wij ook altijd bereid, om geheel vrijblijvend, een korte presentatie te houden over ons werk in Burkina Faso. Neemt u gerust contact met ons op m.b.t. de mogelijkheden.

Pagina’s

Sponsors – Bedankt voor uw bijdrage!