Help mee!

Uw hulp is meer dan welkom! Alleen samen kunnen wij dit werk voort blijven zetten onder zowel kinderen als volwassenen in Burkina Faso.

Hoe kunt u ons helpen?

U kunt heel direct helpen om ons werk te steunen, in gebed en in gaven. Ook een kleine gift maakt veel verschil voor het werk in Burkina Faso. 

Partner kunt u worden door een door uzelf te bepalen maandelijks bedrag over te maken naar NL35RABO0358199085 t.n.v. Stichting Philippus ( Anbi-erkend ) o.v.v. Hart voor Burkina. Jaarlijks of eenmalig een gift overmaken is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Heeft u een bedrijf en wilt u businesspartner worden van Hart voor Burkina, door ons werk structureel financieel te ondersteunen met een door u zelf te bepalen bedrag? Dat zou meer dan geweldig zijn! Meldt u zich dan even aan bij Alice de Ruiter, via alice@hartvoorburkina.nl .

Bent u aangesloten bij bijvoorbeeld een vereniging, organisatie, kerk of school en wilt u ons werk ondersteunen door het organiseren van een sponsorloop, een wandeltocht, een zendingscollecte of iets geheel anders? Ook dat kan. Mocht u hulp nodig hebben hierbij, denken wij graag met u mee. Uiteraard zijn wij ook altijd bereid, om geheel vrijblijvend, een korte presentatie te houden over ons werk in Burkina Faso. Neemt u gerust contact met ons op m.b.t. de mogelijkheden.

Bouw kerk

Hart voor Burkina werkt samen met een lokale evangelische gemeente in Ouagadougou. De gemeente groeit, waardoor het kerkgebouw te klein is geworden en er tijdens de zondagse diensten niet meer voor iedereen een plek in de kerk beschikbaar is en dus wekelijks een deel van de mensen buiten, op het terrein van de kerk, de dienst probeert te volgen. Plannen voor de bouw van een grotere kerk zijn gemaakt, de autorisatie voor deze bouw is een feit. Echter is het erg lastig om voor de bouw van de nieuwe kerk, fondsen te werven onder eigen gemeenteleden, gewoonweg omdat zij erg arm zijn. Om een nieuwe kerk te kunnen bouwen op het terrein waar de huidige kerk staat, zijn daarom fondsen van buitenaf nodig. De totale kosten voor de bouw van deze kerk zijn bijna 46.000 euro. Men heeft dit jaar in de regentijd ( juni – oktober ) de fundering te kunnen leggen. Daarna zal de bouw in fases gaan, wanneer men er weer de middelen voor heeft. Omdat Hart voor Burkina met deze gemeente samenwerkt en de kinderen van ons project ook wekelijks samenkomen in en bij deze kerk, ondersteunen wij de kerk in het fondsenwerven voor de bouw van de nieuwe kerk. Wilt u hierin, letterlijk en figuurlijk, uw steentje bijdragen, ook dan kunt u uw gift overmaken naar onze projectrekening NL35RABO0358199085 t.n.v. Stichting Philippus o.v.v. gift nieuwbouw kerk. Doneren kan ook via deze link : https://www.doneeractie.nl/nieuwbouw-kerk-burkina-faso/-52723 , ook dan komt het bij ons terecht. Voelt u zich vrij om ons te contacten mocht u hier vragen en / of opmerkingen over hebben.

1 augustus 2021: leggen eerste steen t.b.v. het nieuwe kerkgebouw.
Augustus 2021. De eerste werkzaamheden nieuwbouw kerk.